With love from Waha Festival 2016

Am așteptat nerăbdători un întreg an până când să ne întoarcem pe meleagurile feerice ale Festivalului Waha, iar acum melancolia ne cuprinde când ne gândim că doar ce ne-am întors din locul în care timpul parcă s-ar fi oprit. Au fost patru zile pline de energie pozitivă, ce ne-a împins să bătătorim pământul dansând pe muzica ce răsuna  peste tot Wahaland-ul. Pe lânga multitudinea genurilor muzicale, festivalul ne-a surprins și cu locuri magice create special de organizatori, unde spiritele noastre au putut fi libere, dansând pretutindeni.

Lăsând însă la o parte gurile rele, știm cu toții cei prezenți că cea mai mare forță ce ne-a unit, a fost dragostea față de noi, de cei din jur și pentru natura ce ne-a găzduit, forță fără de care nimic nu este posibil. Oamenii buni, fericiți și lipsiți de griji, au fost elementul principal ce au dat putere și vibrație acestui festival.

Multe mulțumiri și gânduri de bine sunt aduse celor care ne-au pregătit și amenajat spațiul, pentru ca noi să ne deconectăm de cotidian și să trăim cele mai frumoase momente ale vieții.

Până anul viitor, să rămânem puri și minunați trăindu-ne viața ce o merităm, la intensitate!

Love & Peace!