Waha Festival 2017

from to
Event

Vă invităm pentru a 6-a ediție a Festivalului Waha pentru ca împreună să celebrăm viața, creând propria noastră dimensiune groovy unde ne putem juca și  explora în mod liber și simplu bucuria de a fi.

La fel ca anul trecut, vor fi 6 scene cu muzică diversă pentru orice stare în care ai putea fi. Avem techno, psihedelic, deep house, jazz, ambiental, trupe live, Cumbia, psychill și multe alte subgenuri cunoscute doar de DJi.

Deep Stage și-a câștigat reputația de a aduce împreună o alegere interesantă de artiști underground din întreaga lume, găzduită desigur de către propriul nostru talent românesc, creând o vibrație trippy și unică timp de 5 zile non-stop.

Psy Stage este dedicată unei experiențe mai intense, în care dansatorii sunt preluați de diferite subgenuri de psytrance, de la progresiv la darkpsy și HiTech, asigurându-se o călătorie în condiții de siguranță pentru toată lumea. Legende internaționale precum și DJi locali vor conduce această scenă până la sfârșitul Universului și înapoi.

Scena Alternativă gazduieste trupe live seara și în restul zilei DJii se asigură că veți auzi sunetul alternativ căutat. Aici este locul unde ai putea auzi ceva jazz-uri în timpul zilei, cîteva trupe live seara, Cumbia trippy în noapte și un pic de techno experimental înspre dimineața, urmând apoi melodii funky, groovy într-un loc confortabil, cu o atmosferă caldă și un vibe vesel.

Chill Stage este locul laidback unde vă puteți relaxa și asculta muzică ce calmează corpul și mintea, având acte locale și internaționale, muzica variind de la temperatura ambiantă până la psychill, chillout și experimental.

Scena Calea Lactee este găzduită de un buchet minunat de suflete ce vin din Berlin. Când soarele răsare, încep cu unele downtempo-uri, melodii funkier, seara va fi housy și tech atmosferic, iar pe timp de noapte vor oferi techno berlinez trippy combinat cu un spectacol de lumini analog live. În total, este un loc plin de vibe pentru a ne conecta și a sărbători viața!

Jam Stage este un amestec foarte interesant de improvizații spontane muzicale, percuție, microfon deschis, dans și performing care vă va surprinde întotdeauna.  Ia-ți instrumentul cu tine sau încearcă unele noi de la cei din jur, o atmosferă prietenoasă este garantată.

Dacă doriți să participați muzical la Waha, vă rugăm să scrie un e-mail cu subiectul [email protected] scena pe care doriți. Până în prezent, Deep Stage este închis astfel încât vă rugăm să nu trimiteți aplicații.

Festivalul caută întotdeauna persoane fizice dedicate pentru a ajuta cu multitudinea de sarcini, așa că, dacă ești interesat trimite e-mail la [email protected] unde vei scrie câteva rânduri despre tine și despre experiența pe care o ai.

Artiștii pentru performance, instalații, show-uri, etc sunt bineveniți să își prezinte proiectele trimițându un e-mail la [email protected] cu desene / imagini ale proiectelor anterioare proiectului și / link-uri pentru o privire de ansamblu asupra activității generale.

Zona Luminish  este locul creat în fiecare an pentru a reuni practicieni ce pot aduce oamenilor anumite cunoștințe și înțelegeri pentru a descoperi puterea lor interioară și capacitatea de vindecare. Dacă sunteți interesați și aveți o vastă experiență în acest domeniu, vă rugăm să ne scrieți pe [email protected]

 

WAHA FESTIVAL IS WAITING FOR YOU!

– check the line-up here – 

 

 

 

Leave a comment