Uncommon Grounds V. 2 | Recenzie | Poze

Vineri, 22 Aprilie, în club C8 a avut loc a doua ediție a petrecerilor Uncommon Grounds. Ca invitați i-am avut pe Brusten, Tremour, InFlex, Fane, Scumbags și Pointzero. Toți artiștii invitați activează în drum&bass-ul românesc.

Seara a început deja cu foarte multă energie datorită lui Pointzero, puțin temător ne-a dat startul printr-un set complex și încheghat cu piese din mai multe sfere drumandbass. Urmând Fane,  locul a început să se aglomereze. Și nu, Fane nu ne-a pus doar bas. Tremour și-a făcut simțită prezența, iar după cum îi spune și numele, a făcut ca întreaga sală să tremure. Ora 12 ne aduce un alt artist, pe InFlex, cu un set bine aranjat și potrivit pentru atmosfera ce tocmai se încinsese.. La Brusten nu avem ce spune, căci de fiecare dată artistul ne surprinde cu ritmuri noi, piese bine alese și cum nu se putea mai bine, dansul a fost nelipsit. Scumbags a pus punctul pe i și a închis petrecerea ca la carte. Acesta a avut în playlist doar piese de colecție.

A venit cine trebuia să vină! – auzită pe la eveniment. În ciuda publicului nu prea numeros, am reușit cu toții să ne distrăm și “să scoatem la lumină” partea dark a drum&bass-ului românesc.

Stay tuned pentru că urmează a treia ediție!

join-buttonpdf

 

 

by Elisa Kindriș