Transylvaliens Festival 2017

from to
Events

Hello, aliens! 👽

Transylvaliens Festival este un gathering psihedelic ce aduce împreună în natura sălbatică a Transilvaniei, diversități muzicale, artă și culturi alternative pentru cinci zile călduroase de vară, în inima unui peisaj uimitor.

Departe de viața de zi cu zi, medii stresante și orașe aglomerate, sunteți bine veniți, oameni de peste tot, la o adunare de-un fel în aer liber, unde personaje uimitoare coexistă în plină armonie ca o familie mare și frumoasă.

Înconjurați doar de frumosul peisaj al Transilvaniei sălbatice, ne adunăm în fiecare an pentru a sărbători oamenii, natura și arta prin muzică, pictură, proiecții vizuale, spectacole de teatru, ateliere de lucru manual și o mulțime de alte activități.

Sunetul Festivalului Transylvaliens îți este dăruit de 50 de artiști fantastici de  goa & psychedelic trance din întreaga lume, iar anul acesta un line-up legendar este gata să te facă să dansezi zi și noapte, la una din cele două scene, fiecare cu starea de spirit și caracterul specific propriu.

Vă urăm bun venit în familia Alien la nivel internațional, unde întâlnim oameni noi și interesanți, dansuri sub cerul liber, relaxare, healing, meditație, precum și deconectarea prin natură de viața cotidiană.

Your Transylvalians family is waiting for you! 👽

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Incoming!
Psychosix
from to
Events
Fabrik Noise - Eptic
from to
Events
Massive Gathering III festival
from to
Events
DelaHoya 21
from to
Events
Airfield Festival 2017
from to
Events
Dakini Festival 2017
from to
Events
Burning the beach festival 2017
from to
Events
Sons Of Gaia Chapter IV 2017
from to
Events
Waha Festival 2017
from to
Events
Transylvaliens Festival 2017
from to
Events
Solar Seeds in Transylvania 2017
from to
Events
Top music

REC24 © Copyright 2017