Tony Anthem & Psychofreud | LoudNoiz

Gallery

Acest articol face parte din seria “LoudNoiz și petrecerile lor reușite”! Ca de fiecare dată, aceștia ne surprind cu un alt line-up inedit și o atmosferă cu feeling international, pentru un party românesc. Cu toate că am avut unele momente în care am rămas puțin “wow”, totul a decurs foarte bine până la final.
Ușor, ușor publicul LoudNoiz crește, iar jungle-iștii doritori de petreceri sunt tot mai des întâlniți, așa că organizatorii se conformează și adună la evenimentele lor cei mai capabili oameni pentru a întreține atmosfera.

OTTO București. Locație spațioasă, safe și în curând una în care ne vom face mai multe amintiri pe ritmuri energice.
LoudNoiz. Este o echipă formată special pentru a reînvia scena de drum&bass din București. Se pare că și reușesc.
Seara de sâmbătă a început direct cu extratereștrii și bași: Alienmade a deschis petrecerea, însă mai târziu decât se planificase inițial, datorită unor mici probleme tehnice. Brusten și-a făcut treaba impecabil, cu un set energic așa cum ne-a obișnuit.

Ca headliners i-am primit cu brațele (și urechile) deschise pe PsychoFreud (Gunmen), și Tony Anthem (Future Prophecies & Gunmen) + un trompetist foarte entuziasmat de petrecere. Aceștia au făcut show special, o sesiune hibrid ce cu sigranță rar vom mai vedea pe la noi. Trompedro a acompaniat cu plăcere si insipirație pe mix-urile celor doi.

Ce să te aștepți de la un puști de 17 care spune că este dj? Până sa-l auzim pe Spectrum, credeam că nu știe ce face, însă acesta a demonstrat că nu are ce căuta pe o scenă mică și că merită să fie pe una cu artiști mari. Mai e și e de menționat faptul că Spectrum s-a apucat și de producție, dar vă lăsăm pe voi să vă dați cu părerea aici.

The Flo ne-a rupt picioare până la încheiere. El a evoluat foarte mult pe plan muzical, fiind unul dintre cei mai apreciați artiști de pe scena locală.

Cu toate că headliner-ii și-au făcut de cap pe scenă, petrecerea a fost una foarte bună. Poate chiar acesta este farmecul artiștilor respectivi, poate nebunia respectivă este una specifică.
LoudNoiz sunt geniali. Ne vedem la următoarea petrecere!

Leave a comment

Upcoming Events
Airfield Festival 2017
from to
Events
Dakini Festival 2017
from to
Events
Burning the beach festival 2017
from to
Events
Sons Of Gaia Chapter IV 2017
from to
Events
Waha Festival 2017
from to
Events
Soundsphere Crew at Waha Festival 2017
from to
Events
Transylvaliens Festival 2017
from to
Events
Thank you for support!
Personal Info

Donation Total: €1.00

REC24 © Copyright 2017