Tony Anthem & Psychofreud | LoudNoiz

Acest articol face parte din seria “LoudNoiz și petrecerile lor reușite”! Ca de fiecare dată, aceștia ne surprind cu un alt line-up inedit și o atmosferă cu feeling international, pentru un party românesc. Cu toate că am avut unele momente în care am rămas puțin “wow”, totul a decurs foarte bine până la final.
Ușor, ușor publicul LoudNoiz crește, iar jungle-iștii doritori de petreceri sunt tot mai des întâlniți, așa că organizatorii se conformează și adună la evenimentele lor cei mai capabili oameni pentru a întreține atmosfera.

OTTO București. Locație spațioasă, safe și în curând una în care ne vom face mai multe amintiri pe ritmuri energice.
LoudNoiz. Este o echipă formată special pentru a reînvia scena de drum&bass din București. Se pare că și reușesc.
Seara de sâmbătă a început direct cu extratereștrii și bași: Alienmade a deschis petrecerea, însă mai târziu decât se planificase inițial, datorită unor mici probleme tehnice. Brusten și-a făcut treaba impecabil, cu un set energic așa cum ne-a obișnuit.

Ca headliners i-am primit cu brațele (și urechile) deschise pe PsychoFreud (Gunmen), și Tony Anthem (Future Prophecies & Gunmen) + un trompetist foarte entuziasmat de petrecere. Aceștia au făcut show special, o sesiune hibrid ce cu sigranță rar vom mai vedea pe la noi. Trompedro a acompaniat cu plăcere si insipirație pe mix-urile celor doi.

Ce să te aștepți de la un puști de 17 care spune că este dj? Până sa-l auzim pe Spectrum, credeam că nu știe ce face, însă acesta a demonstrat că nu are ce căuta pe o scenă mică și că merită să fie pe una cu artiști mari. Mai e și e de menționat faptul că Spectrum s-a apucat și de producție, dar vă lăsăm pe voi să vă dați cu părerea aici.

The Flo ne-a rupt picioare până la încheiere. El a evoluat foarte mult pe plan muzical, fiind unul dintre cei mai apreciați artiști de pe scena locală.

Cu toate că headliner-ii și-au făcut de cap pe scenă, petrecerea a fost una foarte bună. Poate chiar acesta este farmecul artiștilor respectivi, poate nebunia respectivă este una specifică.
LoudNoiz sunt geniali. Ne vedem la următoarea petrecere!