Phace & Culture Shock la Arena dnb


Sambata, 26 mai, incepem sezonul de vara cu germanul PHACE si britanicul CULTURE SHOCK la Arena dnb. Pe scena vor mai urca JTR, Rendezvous, Hartelion, cu VLC la visuals.

Petrecerea are loc la Arenele Romane in aer liber.

Il vom vedea pe viu pe unul dintre artistii drum and bass care a dat forma actuala a scenei, CULTURE SHOCK. Dupa ce a descoperit dnb-ul in 1996 prin intermediul posturilor de radio pirat, dupa ce in 2004 a lansat primele lui piese la casa de discuri de legenda MOVING SHADOW, in 2015 isi lanseaza primul album, unul asteptat de 10 ani. Daca ar fi sa ascultam doar doua piese de la el, cu siguranta TROGLODYTE ar fi una dintre ele, alaturi de remixul la piesa Pistols at dawn. (Asculta mai multa muzica de la Culture Shock). Culture Shock vine pentru a doua oara la petrecerile noastre, de-abia asteptam sa vedem pe scena ce il face atat de impresionant incat nu lipseste de pe scenele de festival din ultimii ani.

PHACE este numele de scena al lui Florian Harres, producator de muzica electronica si dj din Hamburg, Germania. In ultimii 10 ani, nu doar ca s-a definit propriul stil de drum and bass, dar a si avut seturi in toate colturile planetei, construindu-si astfel o armata de fani la nivel global. PHACE vine in premiera la arena dnb, dar nu este un artist nou in planurile noastre. Dintre artistii capabili sa livreze un set de neuro care sa te tina in priza de la inceput pana la sfarsit, Phace este printre primii pe lista. Energia si perspectiva spectaculoasa a seturilor sale este educata de lungile sesiuni de productie, atat singur (So Excited sau Stresstest) cat si alaturi de artisti cum sunt Noisia (Program), Mefjus (Decisions) sau Misanthrop (From deep space).

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *