Low Freq presents: Numa Crew | Recenzie & Foto

Gallery

Vineri seara, băieții de la Irie Warriors Soundsystem  ne-au pregătit o sesiune dub, aducându-i la pupitru pe unii dintre cei mai recunoscuți artiști ai scenei:  Numa Crew!

Ca prestații, petrecerea a început cu Serious Dub în warm-up, și gazdele de la Irie Warriors Soundsystem (Low Freq & Dani), care împreună cu MC Phlo Da Shaolin ne-au pregătit bine pentru headliner-ul serii.. Undeva în jurul orei 1 AM a urmat Numa Crew, trupă formată din cei doi dj și MC-ul lor. O prezență deosebită pentru scena națională, de menționat că trio-ul este originar din Italia. Cel care a închis petrecerea cu dub și jungle este Brusten, care a avut o prestație diferită față de ceea ce auzisem până acum. Alături de el fiind Phlo Da Shaolin, artistul ne-a arătat ca multitudinea genurilor este un skill pe care îl dobândește foarte bine.

Ca locație, putem spune că a fost o alegere îndrăzneață schimbarea din For Friends Bar în Etajul 5, cu doar câteva zile înainte de eveniment. Localul simplu și ales perfect te lăsa să admiri o semi-panoramă a orașului, care evident a atras atenția de la orice.

Cum a ajuns un soundsystem la etajul 5? Nici nu vrem să ne imaginăm munca echipei care a asigurat publicului un sunet excelent.

BIG UP Irie Warriors Soundsystem că a făcut posibilă executarea sonorizarii de nota 10!

La partea de visuals Le Pimpage și-a făcut treaba cum nu se putea mai bine, imagini îmbinate perfect care în pozele de mai jos se pot observa destul de bine.


By Elisa Kindriș

October Upcoming
Groove si Portocale / 1 year anniversary
from to
Event
Savage Tales with Hallucinator & Savage
from to
Event
Lansare 140 Dealers
from to
Event
Freenetik Party presents Critical Sound w/ Kasra, Ivy Lab
from to
Event
Underdog Day & Night Release Party
from to
Event
Black Rhino Music presents Skeptical (UK)
from to
Event

REC24 © Copyright 2017