Low Freq presents: Numa Crew | Recenzie & Foto

Vineri seara, băieții de la Irie Warriors Soundsystem  ne-au pregătit o sesiune dub, aducându-i la pupitru pe unii dintre cei mai recunoscuți artiști ai scenei:  Numa Crew!

Ca prestații, petrecerea a început cu Serious Dub în warm-up, și gazdele de la Irie Warriors Soundsystem (Low Freq & Dani), care împreună cu MC Phlo Da Shaolin ne-au pregătit bine pentru headliner-ul serii.. Undeva în jurul orei 1 AM a urmat Numa Crew, trupă formată din cei doi dj și MC-ul lor. O prezență deosebită pentru scena națională, de menționat că trio-ul este originar din Italia. Cel care a închis petrecerea cu dub și jungle este Brusten, care a avut o prestație diferită față de ceea ce auzisem până acum. Alături de el fiind Phlo Da Shaolin, artistul ne-a arătat ca multitudinea genurilor este un skill pe care îl dobândește foarte bine.

Ca locație, putem spune că a fost o alegere îndrăzneață schimbarea din For Friends Bar în Etajul 5, cu doar câteva zile înainte de eveniment. Localul simplu și ales perfect te lăsa să admiri o semi-panoramă a orașului, care evident a atras atenția de la orice.

Cum a ajuns un soundsystem la etajul 5? Nici nu vrem să ne imaginăm munca echipei care a asigurat publicului un sunet excelent.

BIG UP Irie Warriors Soundsystem că a făcut posibilă executarea sonorizarii de nota 10!

La partea de visuals Le Pimpage și-a făcut treaba cum nu se putea mai bine, imagini îmbinate perfect care în pozele de mai jos se pot observa destul de bine.


By Elisa Kindriș