Loadstar și DC Breaks au provocat cutremurul de la Arene!

Vineri seara Arenele Romane au fost zdruncinate la propriu dar și la figurat! În ciuda faptului că State of Mind n-a reușit să-și mai susțină turneul datorită unor probleme medicale, petrecerea tot a fost una de succes, chiar cea mai bună din orice punct de vedere din acest an, ale Arenei dnb.

Dar până la cutremur, să începem cu începutul. Înca de la Jtr, lumea s-a strâns cu chef de dans și de sărbătoare, la Brusten atmosfera fiind deja încinsă. Ignorând frigul tomnatic ce parcă a venit mai devreme decât deobicei, toți au fost uimiți de prestația oferită de Bru. Un gig solid cu o mare varietate de piese, i-a făcut intrarea duo-ului Loadstar ce efectiv nu a lasat pe nimeni să stea jos. Cu piese precum “Dune”, “Passenger” / “Bomber” sau “Under Pressure” , Gavin “Xample” Harris, care deșii a venit singur, a dovedit că baieții își merită cu adevarat renumele internațional.

Punctul culminant vine după ora două, când Chris Page de la DC Breaks a urcat pe scena Arenelor, iar imediat după, cutremurul s-a dezlănțuit. Piese precum “Gambino”, “Proton” sau “Lock in”, au generat un cutremur de 5,6 grade pe scara Richter , anunțat ulterior.

Cu toate acestea, seara se termină fără incidente, dar cu țiuit de urechi și multe amintiri frumoase. Elarith are plăcerea de a pune punctul pe “i” și incheie cu un set neuro, mult peste așteptări.

Lăsăm pozele de mai jos să vă spună întreaga poveste!