La mulți ani, Arena Dnb!

O combinație de genuri la Arena Dnb. 18 Noiembrie nu doar că a venit cu Netsky, ci și cu mai multe genuri muzicale. Drum&Bass-ul a fost la putere, dar am avut mai multe surprize pe parcursul serii, unele chiar de la început.

Să începem cu N!tro. El s-a ocupat de warm up, fiind responsabil de vibe-ul pregătitor pentru seara respectivă. Dubstep. Da, da, ați citit bine, dubstep! Omul acesta a început petrecerea exact cum trebuia: cu muuuultă energie. Pe Meetsa l-am mai văzut sus pe scena Arenei Dnb, însă acum a venit cu un playlist care ne-a surprins plăcut. Am auzit puțin jump up pe acolo și ne-a plăcut mult. Despre Sour nu prea avem cuvinte, deoarece acesta ni le-a luat! Mai liniștit ca de obicei, Sour se poate remarca cu ușurință datorită unui stil ce-l definește. Am ajuns la partea în care apare Netsky. Acesta s-a bazat foarte tare pe promovarea ultimului său album (intitulat 3). Cu toate că acesta nu mai produce drum&bass, nu a putut să sară peste piesele care l-au făcut cunoscut. Script MC a avut o prezență caldă și după cum am văzut, chiar s-a distrat cu publicul din București. Despre Grid am aflat acum ceva timp că își face “temele” și ne pregătește câte un set la înălțime. De fiecare dată acesta nimerește piesele și se mulează perfect pe public și pe așteptările acestuia, având un set cu piese 100% drum&bass. Fiind ultimul, pe umerii lui a căzut datoria de a închide petrecerea. Noi spunem că s-a descurcat perfect! De fapt… toți au făcut asta.

Ne-am bucurat tare să vedem oamenii care s-au distrat atât de bine și mai ales faptul că am putut vedea cum artiștii noștrii locali evoluează. Apropo, s-au împlinit 8 ani cu petreceri Arena Dnb și suntem siguri că or să mai fie! La mai multe surprize plăcute, noi ne vedem data viitoare la Arena Dnb!

By Elisa Kindriș