Eatbrain Night, București – Aniversarea LoudNoiz de 3 ani

Gallery

Sâmbăta trecută LoudNoiz a sărbătorit 3 ani de la înființare, tocmai de aceea ne-a pregătit cel mai tare party de drum&bass de anul acesta din București. Am avut parte de o atmosferă energică și unică, fiind primul Eatbrain Night din București. Eatbrain este label-ul înființat de Jade undeva prin anul 2011, label ce susține artiști precum L33, Agressor Bunx, Ed Rush și mulți alți artiști cunoscuți. Cum punctualitatea este caracteristică celor de la LoudNoiz, petrecerea a început la ora stabilită și timetable-ul a fost respectat cu strictețe.

eatbrain mare web (1)

Drew și Alienmade au deschis petrecerea cu liquid, după ei intrând în forță Anatomix. The Flo ne-a arătat evoluția sa muzicală, fiind foarte concentrat la piesele alese și bine selectate. Jade, Chis.su și MC Coppa au vrut să ne facă să simțim ce este cu adevărat neurofunk-ul prin momentul lor complex, ritmat și întunecat, față de alt subgen al drum&bass-ului. Venit direct de la Let it Roll, MC Coppa a întreținut atmosfera, iar Chis.su și Jade ne-au surprins cu cele mai bune sunete, făcându-ne să dansăm până la epuizare. Cum puteam să-l ratăm pe Freqax? Acesta ne-a prezentat câteva piese de pe noul său album. Dacă începutul setului a fost destul de liniștit, aflați că cel mai bun moment a fost undeva pe la final.

Pentru cine nu a fost și vrea să-și facă o idee, avem AICI un video.

Desigur că adevărații iubitori de drum&bass au fost prezenți acolo, iar cei care au lipsit cel mai probabil au un gust amar datorită faptului că și-au dat seama ce au ratat. Calitatea sunetului a fost una excepțională, fiind neobservabile micile probleme ale playere-lor. Localul, Insane Urban Beach, s-a potrivit perfect cu petrecerea, fiind un colțisor de plajă la marginea Bucureștiului, open air desigur.

Nouă ne-a plăcut petrecerea și chiar ne-am distrat. În ciuda faptului că publicul nu a fost foarte numeros, presupunem că țoți ne-am simțit bine și nu am dat importanță acestui fapt, muzica fiind principalul scop pentru care ne-am aflat acolo.

Abia așteptăm Therapy Sessions, iar voi stați cu ochii pe LoudNoiz, că echipa face treabă bună! #lovedrumandbass

by Elisa Kindriș

 

Leave a comment