Drum&bass.ro party

For Friends Bar, locație mică și cochetă din centrul capitalei, care sâmbătă, 19 Martie, a fost gazda evenimentului organizat de către prietenii de la Drum&bass.ro.

Line-up-ul a fost respectat, iar începând cu ora 22 BTA s-a ocupat de deschiderea evenimentului reușind să dea un vibe pozitiv publicului. Am avut parte de doi invitați, membrii ai label-ului Hangout, Slimy și Brusten. Imediat după BTA, Slimy și-a făcut prezența cu un set plin de energie și cu piese noi. Undeva pe la ora 12, am început toți să cântăm “Un elefant se legăna” din cauza unei probleme minore cu sunetul, pe care putem spune că nu am simțit-o. Urmând Grid, am făcut o “călătorie” muzicală de la drum&bass-ul actual la cel din trecut. Brusten și-a făcut apariția în jurul orei 3, iar timp de o oră jumătate ne-a arătat cu ce se mănâncă drum&bass-ul prin piese complexe, ajutat la voce de Phlo Da Shaolin, un MC bucureștean de dub și liquid dnb. Soleil, mustață și dnb. Cu emoții, dar multă susținere de la public, Soleil reușește să încheie perfect petrecerea. Am găsit în playlist-ul său piese recent apărute, ca dovadă că tânărul dj este la curent cu tot ce mișcă.

Despre local spunem că a fost respectată capacitatea maximă, iar fumatul a fost interzis. Se mai adaugă un plus pentru colegii primitori de la Drum&bass.ro și angajații locului, care au dovedit o bună organizare.

Evenimentul în sine a fost un succes pentru organizatori, iar pentru public o seară pe care nu o vor uita prea curând. Așteptăm evenimentele viitoare, iar jos se află pozele de la eveniment.

 

Written by Elisa Kindriș