Dharma Creative pres. ED SOLO

ED SOLO este, fara indoiala, o legenda si un pionier al muzicii electronice din UK; mixul spectaculos intre genuri ca drum-and-bass, reggae, funk, dubstep inseamna energie si show si un eveniment de neratat. Experienta muzicala acumulata de Ed Solo in ultimele doua decenii (!) spune un singur lucru: primim o doza adevarata de energie, iar ritmurile bass-ului cu accente reggae le vom simti pana a doua zi.

Asta a facut Ed Solo de fiecare data in ultimii 10 ani – de la Glastonbury pana la Shambala si Boomtown, Canada, de la depozitele intunecate ale Brixtonului si pana la marile arene spaniole – si-a pus in valoare brandul personal al ritmurilor unice, electrizante, de dubstep, reggae, funk si drum-and-bass.

In 1997 lanseaza “Reprasent” pe locul 1 in toate topurile drum-and-bass! Ed Solo s-a implicat in productie din ce in ce mai mult ►in 2005 incepand o colaborarea cu Kraftty Kuts. In cadrul Nu Skool Breaks, acesta a colaborat cu nume precum Deekline, Darrison, Skool of Though, Freq Nasty și Splitloop.

Nu uitam nici de parteneriatul lui Ed cu Deekline, din care s-au concretizat unele dintre cele mai memorabile melodii ale deceniului. Sub numele de “ Wildlife Collective “ si nu numai. Acestia fiind de asemenea ownerii brandului international “Welcome to the Jungle” . In ultima perioada, Solo s-a intreptat si spre ritmurile de dubstep, lansand melodii ca binecunoscuta “Age of Dub” – lansată sub Sludge, casa de discuri pe care a infiintat-o impreuna cu Deekline fiind totdata, implicat si in proiectul BattleJam, impreuna cu JFB, campionul britanic de DMC si Beardyman, campionul britanic de beatbox.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *