Cum ne-am distrat la Arena Dnb

Prima ediție open air Arena Dnb a fost una foarte bine “construită”, cu o atmosferă unică, iar după mult timp am avut acel sentiment de părere de rău din cauza terminării petrecerii. Am avut parte de doi artiști veniți pentru prima dată în România și un artist care a urcat a treia oară pe scena Arenei Dnb, dar să nu uităm de doi români care promovează scena națională.

Warm up-ul este cea mai importantă parte a unei petreceri, iar Zero a venit tocmai din Timișoara special pentru a avea grijă de această parte. Cu atmosfera pregătită, a intrat Feint. Pentru prima data în România, britanicul a încântat publicul cu setul său de liquid. Cu TC suntem familiarizați, fiind a treia oară pe scena Arenei Dnb. A spus cineva MC? Nu ne trebuie cât timp este prezent TC. Desigur că acesta a rămas pe scenă și pe parcursul setului următor, și anume al lui Rene LaVice. Și Rene a venit tot pentru prima dată în România, pregătindu-ne multe surprize muzicale. Un final memorabil, plin de neuro, a fost asigurat de IVN. Am privit și răsăritul în timp ce IVN era pe scenă și făcea ceea ce îi place mai mult. Dacă ne amintim, artistul a făcut un fan mix pentru petrecerea care avea loc pe data de 28 martie 2015 (printre invitați fiind și TC), iar acum am ajuns să împartă scena cu TC.

În timpul  ce artiștii erau pe scenă, undeva în spate se aflau alți artiști la panouri. Tradiționalul graffiti contest s-a desfășurat excelent, participanții dând dovadă de profesionalism și multă pasiune în munca depusă. Desenele au ieșit excelent, big up boyz!

La partea de visuals au venit Hybrid Visuals, care au făcut un adevărat spectacol și putem spune că au întreținut atmosfera prin jocul de lumini. Mult dans. Oamenii au venit în arenă destul de devreme, arătând dorința și susținerea scenei. Chiar și cei trei headliners s-au simțit excelent, fapt pentru care au fost prezenți pe scenă mult timp după finalul seturilor lor.

Muzică, graffiti, lumini, visuals, atmosferă, public și din nou atmosferă. O petrecere care va rămâne în istorie. Organizarea a dat mari bătai de cap, dar rezultatul a fost pe măsură. Love for Arena Dnb! Abia așteptăm următorul party!


by Elisa Kindriș