Cum și-a făcut drumandbass.ro buletinul

Ne-am revenit frumos după un super party de două zile (sau mini festival?) organizat de prietenii de la DrumAndBass.ro și am spus că frumos din partea noastră este să vă arătăm și vouă puțin din ce a fost acolo.

Uhh, cu ce să începem? 26 de f***ing artiștiiiii, toți din scena locala + Phobe 1 care a venit special din Timișoara. Seturi bune din partea tuturor artiștilor. Sincer spunem ca nu ne-am așteptat ca Hardplay (Bass Turbat) să aibe o selecție atât de bună, iar dacă vedeți un party cu Sour… TREBUIE SĂ MERGEȚI! Băieții de la Hangout Music nu doar că ne-au adus primul vinyl 100% românesc de drum&bass, dar ne-au și amintit că merită să fie printre cei mai buni. Derulăm până la final? Daaa, pentru că petrecerea a fost închisă de Phobe 1 b2b Scumbags. S-a văzut că și-au pregătit setul doar cu piese bune.

Treaba cu line-up-ul a stat în felul următor: s-a pus accentul pe promovarea artiștilor locali și mai ales a newcomer-ilor, ceea ce nu a fost un lucru rău pentru simplul fapt că am putut observa ce se ascunde la noi în oraș, dar mai ales ce este sub nasul nostru și noi nu vedem și fapt pentru care (din păcate) nu le-am dat o șansă până acum. Chiar dacă noi am menționat aici câțiva artiști, vă spunem *pe barba noastră* că la setul fiecărui artist am dansat și ne-am distrat. Petrecerea a fost concepută într-un fel în care nu puteai să te plictisești, iar vibe-ul pe care l-au transmis artiștii și staff-ul oamelilor a fost unul minunat!

Ne-a încântat foarte tare faptul că petrecerea a început la ora 16:00, pe terasa localului, așa că am profitat și de vremea frumoasă și de terasă. Mulțumim VRT și Brusten că ați pus muzică afară și după finalul programului vostru.

Evenimentul acesta ne-a făcut să avem așteptări mari de la DrumAndBass.ro pentru următoarele petreceri. Big up, friends! Ne vedem la următorul eveniment!

by Elisa Kindriș