Camo & Krooked la Arena Dnb | Recenzie | Poze

Sâmbăta trecută s-a deschis un nou sezon Arena Dnb,  fiind primul eveniment de anul acesta. Camo & Krooked au ajuns pentru a patra oară în România și ne-au arătat profesionalism muzical.

Warm up? Tudor G a debutat în seara de 9 Aprilie. La cum a fost setul lui, putem spune că era deja expert. A știut cum să înceapă și cum să mențină atmosfera.
Veniți direct din Cluj, Dj Snow și MC Agent ne-au arătat ce însemnă un show drum&bass tipic românesc. Veteran al muzicii electronice, Dj Snow nu a putut uita de piesele legendare ale lui Wilkinson, așa că a inclus câteva în setul său, fiind unul bine închegat, completat perfect de versurile lui MC Agent.
Ora unu jumătate vine împreună cu Camo & Krooked și cu un set bine pregătit. Veniți pentru a patra oară în România, l-au adus și pe MC Youthstar, care a comunicat foarte bine cu publicul și ne-a transmis multă energie prin vibe-ul său pozitiv.
De la Slimy nu ne putem aștepta la ceva rău, având un playlist greu, explosiv și plin de piese noi, nelansate. Slimy a închis petrecerea, acesta fiind și el un debutant. Big up Arena Dnb pentru line-up-ul impresionant, ca de fiecare dată ne surprindeți plăcut cu nume noi!

La partea de visuals avem doar cuvinte de laudă, VLC chiar știe ce (ne) face.

Big up pentu persoanele ce au avut inițiativă și au creat steagul imens cu Camo & Krooked special pentru acest eveniment, sunteți tari oamenilor!

Cel mai frumos moment este acela de a vedea toată arena plină de oameni care dansează și se distrează pe ritm de drum&bass. Oameni din TOATĂ țara. Aceasta este Arena Dnb, aceștia suntem noi!

by Elisa Kindriș (editor & photographer)