Black Sun Empire cuceresc Arenele Romane!

from to
Event

Recunoscuții olandezi de la Black Sun Empire revin in România pe 24 noiembrie, la Arenele Romane – București, intr-un eveniment organizat cu ocazia aniversării a 9 ani minunați de Arena dnb. 

Black Sun Empire, adică Milan şi Micha Heyboer împreună cu René Verdult, cel mai reprezentativ grup de DJ-i pentru scena de drum & bass cu influenţe tech obscure,  au debutat in anul 1995, iar in scurt timp au câștigat aprecierea unor mari artiști precum: Photek, LTJ Bukem si Ed Rush. In 2004, au lansat albumul “Driving Insane”, iar anul acesta au revenit in atenția ascultătorilor de muzica electronică cu un nou album, intitulat “Cruel And Unusual”.

Stabiliți in Utrecht, Olanda, baieții au inceput să producă drumandbass pe la mijlocul anilor ’90, la acea vreme fiind puternic inspirați și influențați de muzica unor artisti precum LTJ BUKEM, Photek si Ed Rush. Până să descopere dnb-ul, cei trei au produs pe rând atat techno cât și breaks. După o serie de release-uri la case de discuri mai mici, cei trei au reușit să atragă atenția unor producători mai mari, precum Trace, in prezent fiind cunoscut pentru labelul sau DSCI4.

Datorită producţiilor inspirate, dar şi aptitudinilor impresionante de DJ, Black Sun Empire au avut turnee în întreaga lume, au participat inclusiv la festivalul Glastonbury din Marea Britanie şi continuă să-şi contureze reputaţia ca fiind una dintre cele mai captivante şi consecvente trupe în acest moment. Al cincilea LP “From The Shadows” este un album 100% drum & bass şi a fost lansat în septembrie 2012. Black Sun Empire vor urca pe scena Arenelor Romane, alături de alți artiști ce urmează a fi anunțați.

Arena dnb implinește 9 ani de tobe și bași, iar cu aceasta ocazie ne pregătesc un show peste așteptări.

 

 

 

Leave a comment

November Upcoming
Perpetual Illumination ll ♃ Boom Shankar
from to
Event
Gramatik vine la Arenele Romane!
from to
Event
Cine va mai urca pe scena Arenelor Romane, alături de Gramatik
from to
Event
Luna Ritual
from to
Event
Black Sun Empire cuceresc Arenele Romane!
from to
Event
Warm Ears Music | Bucharest Launch Party
from to
Event

REC24 © Copyright 2017