BEHIND CLOSED DOORS – 24h of music

Anonymous&Younivers Summer Club anunță desfășurarea celei de-a saptea  ediții a petrecerii Behind Closed Doors, în data de 2 septembrie, eveniment la care vor fi prezenți artiști cunoscuți ai momentului, DJ internaționali și români de excepție, ce vor evolua, timp de 24 de ore, pe cele două scene amenajate special.

Conceptul petrecerilor Behind Closed Doors a aparut acum 4 ani, fiecare ediție aducând elemente noi și surprinzătoare atât în ceea ce privește locația, cât și privitor la artiștii invitați.

Anul acesta, cap de afiș sunt celebrii Los Suruba, ce ne-au fermecat cu muzica lor încă de la primele ediții ale petrecerilor Anonymous și care, în continuare, nu se opresc din a-și surprinde publicul. După o vară în care numele lor s-a aflat pe afișul cluburilor din Ibiza, duo-ul compus din Delmar Dos Santos și Alvaro Muñoz revine la București pentru o edtiție Behind Closed Doors cu totul specială.

Line-up-ul este completat de Anna Tur care ne va încanta cu un mix de sunete unice, ce duc  la experiențe de neuitat pe ringul de dans. Anna și-a început cariera în 2010, iar pasiunea pentru muzică i-a făcut numele cunsocut în toată lumea, în prezent fiind DJ rezident al clubului Pacha din Ibiza și Managing Director al Ibiza Global Radio TV, una dintre stațiile radio-TV din lume dedicată muzicii electronice, care atinge lunar 12 milioane de ascultători pe Internet.

La actuala ediție Behind Closed Doors va fi prezent și duo-ul german Superlounge, ce și-a clădit un loc permanent în sfera muzicii electronice underground, captivând cu sunetele sale întreaga lume. De asemenea, vor fi prezenți o seamă de artiști ai scenei electronice undergound romanești: Livio&Roby – duo-ul care, în 2004, și-a asamblat creativitatea, pentru a deveni una dintre cele mai solide și prolifice echipe de platan pe plan local și international-, completați de Piticu, Nu Zau, Sepp și Crihan, ce vor surprinde atunci cand vor urca la pupitru, datorită unui stil aparte de sunete minimaliste, house și techno. Mai mult, de pe scenă, Flowers Garden Oscar, Capote, Nocturno, Audiopulse, Livia Andrei, Pagal, alături de mulți alții, vor transmite energie și emoție prin difuzoare.

Participanții vor avea la dispoziție zonă de parcare, acces la piscină, bar și restaurant, precum și facilități VIP (VIP Zone, Parking Spot, Special Entrance). Biletele se pot achiziționa atât fizic (de la Younivers Summer Club și Magazinul Different Cut), cât și în format electronic (Eventim.ro, BLT.ro, myticket.ro, Livetickets.ro). Prețul biletelor este de 40 RON, pentru achiziție în avans, și variază de la 50 la 60 RON, pentru achiziție în ziua evenimentului, în funcție de ora procurării.

Ediția 2017 a Behind Closed Doors va avea loc la Younivers Summer Club, în spatele Casei Presei Libere, un loc plin de magie și extrem de potrivit pentru petreceri.

 

 

Behind Closed Doors

Organizată de Anonymus și aflată la a saptea  ediție, aceasta este o petrecere cu caracter privat, dedicată persoanelor cu vârsta peste 18 ani, pentru care organizatorii își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Primele trei ediții s-au desfășurat la Anonymous Villa, pentru ediția actuală optându-se pentru Younivers Summer Club.

 

 

Anonymous a apărut în anul 2010 din dorința de a aduce noutate pe scena muzicii electronice din România și bineînțeles, să ofere petreceri inedite în cele mai

Younivers Summer Club (www.younivers.ro)

Poziționat în zona de nord a Capitalei și beneficiind de un design exclusivist, Younivers Summer Club oferă servicii și logistică pentru organizarea de evenimente personalizate după necesitățile clientului. Amplasat într-un ambient modern în plina dezvoltare urbană, având în vecinătate Complexul Expozițional Romexpo, Turnurile City Gate și Bucharest Business Park, Younivers Summer Club reprezintă destinația ideală pentru un eveniment în oraș.