Audio ne-a pus tot neurofunk-ul la picioare la Therapy Sessions

Toți aveam nevoie de o terapie, așa că LoudNoiz ne-a pus la cale cea mai tare petrecere de până acum. Oficial cea mai bună petrecere drumandbass din București de anul acesta. De la locație, line-up până la publicul civilizat și buna organizare.

Să începem cu line-up-ul. The Flo ne surprinde plăcut de fiecare dată, dar acum a fost mai bun ca niciodată. Jigga e venit din Timișoara, orașul unde drum&bass-ul evoluează în fiecare zi câte puțin. Acesta ne-a arătat de ce este atât de iubit de public printr-un set ce ne-a lăsat mască. Freqax a pregătit un set mai mult decât perfect pentru această petrecere, ba chiar ne-a pregătit și înainte cu un mix. În setul său am putut auzi inclusiv piese de pe noul său album. Audio, nu doar că a fost headliner, dar a avut un set impecabil. Nu doar că a început în forță, acesta ne-a pus tot neurofunk-ul la picioare. Robyn Chaos a continuat treaba cu piesele ei foarte bine alese. Noi am tot auzit expresia “E femeie, chiar crezi că o să pună bine? Nu e puțin cam prea agresiv?” NUUU, a fost super! A dovedit faptul că oricine ești, dacă ai talent și îți place ceea ce faci, iese ceva mișto. Biig up, gurl! Băieții de la Kriotek si-au mulat perfect setul pe tematica petrecerii. Cei trei dj (ProtonKid, Nufojah și Blast) au ținut publicul în picioare până a intrat Kevlar. Pe el îl putem distinge de restul prin sound-ul lui unic. Dj și producător de drumandbass, Kevlar nu doar că știe cu ce se mănâncă acest gen, dar are o cultură muzicală vastă și seturi complexe ce ne încântă mereu.

Artiștii români ne-au demonstrat ceva: că și ei sunt în stare să distreze publicul și că merită mult mai mult decât un simplu warm up.

Locația super spațioasă și potrivită pentru Therapy Sessions. Public civilizat și doritor de drumandbass. Felicitări oamenilor care au continuat tradiția și au venit “echipați” cu măști de gaze. Nu mai menționăm nimic de sonorizare, deja se cunoaște faptul că a fost prea bine pusă la punct încât totul tremura și era luat cu asalt de bașii foarte puternici.

De fiecare dată echipa LoudNoiz ne-a pregătit o petrecere superbă, dar de această dată l-au organizat pe cel mai bun. Abia așteptăm să ne distrăm la următorul!

 


by Elisa Kindriș