Anonymous presents: Spring Paradise

Pe 9 Martie, Anonymous deschide porțile Paradisului!

Pentru că primăvara reprezintă culoare, fericire și emoții pure, am pregătit o petrecere vibrantă ce va încânta sufletele iubitorilor de muzică electronică.

Lineup-ul este format din: Cristian Viviano, soundopamine, Kosta și Duțu.

Cristian Viviano este surpriza serii. Acesta se va afla pentru prima oară în București. Pasiunea sa pentru muzică s-a născut pe străzi, sub influența culturii funk. Descoperirea tehnologiei muzicale l-a condus apoi către influențe tribale și ritmuri techno și house.

Cariera sa este într-o continuă ascensiune încă din anul 2000. Mixând alături de DJ renumiți precum Kenny Dope Gonzalez, Frankie Knuckels și Timo Maas.

Pe lângă statutul de DJ și producător, Cristian Viviano este și creatorul mișcării Pleiadians Ibiza prin intermediul căreia a organizat numeroase evenimente, promovând artiști ca: Raresh, SIS, Cezar, Apollonia, Vera, Nima Gorji, Jan Krueger, Seuil, Cassy și Piticu.

Natasha & Chris a.k.a Soundopamine îmbină subtil acorduri și voci calde, pășind cu naturalețe prin jazz, house grooves & techno. Deoarece procesul lor creativ este influențat de armonie, natura primordială și de ritualurile tribale, reușesc să aducă un vibe autentic și un sound organic. După un 2017 plin de peripeții, în care am avut ocazia să-i prindem în experimentul #wildmusictracks ro, pe majoritatea scenelor din România și la evenimente precum Waha Festival / Electric Castle / Neversea & Untold, aceștia vor face parte din călătoria spre Paradis pregătită de echipa Anonymous pe data de 9 Martie.

Pe scena Anonymous va urca și Kosta, un dj care se află în liga profesionistă din 2002, dar care a început în 1997. Antrenat în timp, gustul pentru muzica buna transpare din fiecare set pe care îl face. Este foarte versatil și se plimbă ușor între câteva zone muzicale: de la deep și tech la afro house, combină permanent. Se joacă cu succes și cu funk, nu funk și diverse zone de disco. Pune o muzică tonică, de dans. Își asumă rolul de entertainer, nu cel de profesor de muzică. Surprinde mult și mixează excelent.

Line-up-ul este completat de Duțu, un artist ce încântă publicul cu sunetele sale și energia ce izvorăște din difuzoare. Respectul său față de muzică și pasiunea pentru acest domeniu îl transformă în unul dintre acei DJ care te lasă fără răsuflare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *