A fost frumos Launmomentdat în parc

A doua ediție a festivalului Launmomentdat în parc a avut loc în acest weekend. Peste 5500 de suflete s-au unit în parcul fermecat din zona Traian. Muzica și arta au învins, iar timp de trei zile, comunitatea și-a revendicat unul din cele mai vechi spații verzi.

Duminică, de la ora 14:00, programul a continuat cu activități recreaționale și spectacole de teatru din partea organizațiilor Blythswood Banat, Teatru Labirint Asylum și Auăleu.

Viniloteca împreună cu Hanging Around with Mihu, Silvana & OCVCP, au făcut discotecă până la ora 19:00. Preferații publicului au oferit o atmosferă de poveste, punând la dispoziție una din cele mai bogate colecții de viniluri din oraș

Între orele 20:00 și 23:00, scena Botanica a susținut concertele trupelor Karpov Not Kasparov și BAB, care au cucerit inimile publicului. Până și copilașii mici au rezistat să danseze până seara, unii chiar în brațele muzicienilor. În deschiderea concertelor, Ulises și Sonophone au delectat publicul cu seturi de muzică house.

.

Zona Tech a fost veșnic plină de curioși, în special de roboțeii celor de la Plan Zero. Alții s-au jucat pe playstation, Xbox și VR, alături de The Hub și Well Played.

Pop-Up Store-ul a invitat peste 20 de artiști locali, care s-au împrietenit pe parcursul zilelor de festival, făcându-se remarcați pe scena locală de artă și meșteșuguri. Atelierele și jocurile au fost organizate de Alimeria, Azvârlirea, Ana Henna și UVT.

Launmomentdat în parc reprezintă o mișcare locală de accesibilizare a muzicii și a artei electronice pentru toate vârstele, etniile și categoriile de public. Conceptul este despre muzică, artă și comunitate, dorind să se extindă ca și activități la fiecare ediție.

Vă mulțumim foarte mult că ne-ați trecut pragul și ați umplut Parcul Poporului cu voie bună și multe, multe zâmbete!