10 ani cu The Prodigy

Sâmbătă, pe 3 iunie, ne vedem în Piața Marii Adunări Naționale (Moldova, Chișinău) la un mega concert. Orange sărbătorește cu noi 10 ani și au decis s-o facă în stil mare: împreună cu The Prodigy.

Nu ai auzit de ei? The Prodigy a influențat generații întregi, cu peste 30 de milioane de CD-uri vândute în întreaga lume și numeroase premii muzicale câștigate.
The Prodigy este creditat ca fiind unul din pionierii genului Big Beat, care a avut o popularitate mainstream între anii 1990 și 2000. Însă de-a lungul istoriei, trupa nu a cântat doar în acest stil, ci și-au manifestat „nestatornicia” prin abordarea diverselor stiluri muzicale. Au abordat stiluri de la rave și hardcore techno până la big beat și rock electronic.
Trupa a evoluat inițial în scena rave underground la începutul anilor 1990, iar de atunci au obținut o popularitate globală și un renume mondial. Pe durata existenței sale, grupul a câștigat numeroase premii muzicale, printre care două “BRIT Awards” pentru cea mai bună formație dance britanică, trei premii “MTV Video Music Awards”, cinci premii “MTV Europe Music Awards” și două nominalizări la premiile “Grammy”.
Supranumiți “Nașii genului Rave” și “Prima trupă dance pentru publicul alternativ”, The Prodigy rămâne una dintre cele mai de succes trupe de muzică electronică din toate timpurile. Pe data de 3 iunie și tu vei avea ocazia să te încarci cu energia lor pozitivă într-un concert live excepțional. Pe scurt, nu trebuie sa ratați!

În deschidere la The Prodigy prima trupa ce va evolua este Carla’s Dreams, a doua fiind Etno Republic & DJ Markus Lawyer.

Prețul biletelor și alte informații legate de ele? AICI poți afla.

Noi te invităm să urmărești pagina evenimentului de AICI și cu siguranță ne vom vedea acolo! Un eveniment de neratat!