Dj Undoo

Dj Undoo aka Alexandru Damian Mihăilă
(Best Hip Hop Dj/Turntablist from Romania, Producer, Sound Engineer, Promoter)

2002 – Înființează propriul studio în beciul casei în care a produs, înregistrat și mixat de la materiale discografice pînă la emisiuni tv și radio.
2004 – Fondează Hades Records, primul label independent oficial de hip hop, alături de Kombat, Butch, Koma și Dragoș Chiscoci. Lansează 6 materiale discografice și face parte din crew-ul organizatoric de concerte cu: The Sugarhill Gang, Promoe (Looptroop), DJ Rafik (multiplu campion mondial-DMC), Afu-Ra, Freestyle of The Arsonists, RA The Rugged Man, Defari, DJ Illegal (Snowgoons) etc.
Tot în același an înființează Turntable Science, prima trupă de DJ din România, alături de DJ Dox, DJ Paul si DJ Faibo x.
2009 – Lansează alături de Turntable Science “Extended Techniques vol. 1″, primul album de turntablism din Ro.
2011 – Participă la campionatul mondial de DJ (DMC Online), unde obține 19 puncte de la juriul format din foști campioni DMC și locul 1 la votul publicului. Lansează albumul “Ain’t fast food music”, primul album solo.
2012 – A fondat alături de Antonius Buzatu (Soundboy) label-ul “Libernote Music” și echipa de “Libernote Production” prin intermediul cărora a susținut, produs și promovat artiști din noul val al scenei Hip Hop și nu numai.
2013 – Începe cursurile de DJ-ing la Artskul, în primăvară, iar toamna îl găsește în Canada, fiind primul român selecționat la campionatul mondial Redbull Threestyle.
2014 – Ține școala de vară de DJ-ing Artskul în cadrul festivalului Electric Castle, în parteneriat cu Burn Energy Drink.
Dj Undoo ne surprinde de fiecare dată cu skill-urile lui, dar este și Dj-ul “oficial” al artistului Guess Who.
Mai multe info pe: http://djundoo.ro/despre/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *